Trkački tim JKP „Pogrebne usluge“ nastupio sa sloganom „Samo vi trčite“

Trka Belgrade Business Run je održana 13. juna 2019. godine na Adi Ciganliji. Tom prilikom je okupljena i pokrenuta poslovna zajednica Srbije koja je uspela da od trčanja napravi sportsku disciplinu koja promoviše timski duh, istrajnost i rezultat, a to su svakako vrednosti kojima poslodavci u Srbiji teže.

Tim JKP „Pogrebne usluge“ je izašao sa sloganom „Samo vi trčite“ i ovog puta je bio u ženskom sastavu: Lidija Petrović, Tatjana Mirković, Marija Šaranović i Marija Ždero. Iako rezultati nisu na prvom mestu i trka počinje parolom: „Hodaj ili trči 5 kilometara“ ekipa takmičarki JKP „Pogrebne usluge“ je celu stazu pretrčala u zavidnom roku.

Organizatori Belgrade Business Run trke su uz čekanje proglašenja pobednika organizovali i nezaboravno druženje za trkače. Tom prilikom usledilo je upoznavanje i razmena kontakata sa drugim ekipama, ali i druženje s kolegama iz JKP „Pogrebne usluge“ koje su prisustvovale trci kao navijači.

Brojne studije pokazuju da bavljenje sportom, pored same fizičke kondicije utiče na opštu ispunjenost čoveka, bolju koncentraciju, lakše postavljanje prioriteta i bolje rezultate, bilo da je reč o privatnom ili poslovnom životu. Zato su za JKP „Pogrebne usluge“ naše koleginice pobednici, jer su učešćem omogućile našoj firmi da pruži podršku zaposlenima da sledeće godine budemo još brojniji.

 

Ova objava je raspoloživa i na: engleskisrpski (cyr)

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH