Услови продаје

Информације о цени

Истакнуте цене производа на сајту beogradskagroblja.com подразумевају малопродајне цене изражене у динарима са укљученим ПДВ-ом.

Куповина

Куповину на нашем сајту може вршити свако ко је отворио кориснички налог. Кориснички налог се може отворити регистрацијом на линку: Мој налог.

Испорука

Испоруку врше наши запослени
ЈКП „Погребне услуге” Београд обезбедила је људске ресурсе за испоруке на 10 гробаља која су под нашом надлежношћу: Орловача, Лешће, Збег, Ново Бежанијско, Ново, Централно, Топчидерско, Старо Бежанијско, Бањичко и Земунско гробље.
Бесплатну испоруку вршимо једино на гробљима у Београду која су под нашом надлежношћу.
Испоруку на територији Србије можемо вршити на Ваш захтев и у те сврхе би користили услуге ЈП Пошта Србије. На време испоруке не можемо да утичемо, а цене испоруке можете видети на сајту: ЈП Пошта Србије.
Време испоруке
Све поруџбине које су пристигле до 06 сати ујутру и плаћене су, биће испоручене или истог дана или дана када сте навели у поруџбеници. Испорука је на свих 10 гробаља која су у саставу ЈКП Погребне услуге – Београд“ .
Уколико не испоштујете то минимално време онда сами сносите ризик да се Ваша поруџбина не испоручи у жељеном термину.

Заштита поверљивих података о трансакцији

Приликом уношења података о платној картици, поверљиве информација се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребом SSL протокола и PKI система, као тренутно најсавременије криптографске технологије.

Сигурност података приликом куповине, гарантује процесор платних картица Banca Intesa ad Beograd, па се тако комплетни процес наплате обавља на страницама банке. Нити једног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему.

Изјава о конверзији

Сва плаћања биће извршена у локалној валути Републике Србије – динар (РСД). За информативни приказ цена у другим валутама користи се средњи курс Народне Банке Србије. Износ за који ће бити задужена Ваша платна картица биће изражен у Вашој локалној валути кроз конверзију у исту по курсу који користе картичарске организације, а који нама у тренутку трансакције не може бити познат. Као резултат ове конверзије постоји могућност незнатне разлике од оригиналне цене наведене на нашем сајту. Хвала Вам на разумевању.

Право на одустанак од поруџбине

Куповина цвећа
Уколико се предомислите и желите да одустанете од уговора молимо вас да одмах (а најкасније у року од 30 минута) позовете референта дежурног центра на бројеве телефона: 011 20 71 333 и 011 20 71 377 064 85 54 096 да би обуставили припрему аранжмана и да би на основу записника извршили поврат новца. У супротном, поруџбину ћемо наплатити и реализовати, без могућности одустајања од порученог.

Рекламације

Уколико купац није задовољан квалитетом робе и услуге мора да попуни и пошаље захтев за рекламацију у року од 2 дана од пријема робе, осим у случају рекламације на сандук где мора уложити рекламацију најкасније један сат пре термина сахране односно кремације.

Надлежна служба ће формирати комисију која ће рекламацију прихватити или не прихватити и писмено образложити исход рекламације.

Уколико је рекламација оправдана ЈКП Погребне услуге ће је одмах отклонити.

Повраћај средстава

У случају повраћаја испоручене наруџбине и повраћаја средстава купцу који је претходно платио неком од платних картица, делимично или у целости, а без обзира на разлог враћања, beogradskagroblja.com је у обавези да повраћај врши искључиво преко VISA, MASTER, AMEX метода плаћања, што значи да ће банка на захтев продавца обавити повраћај средстава на рачун корисника картице.

Изјава о одрицању од одговорности

ЈКП „Погребне услуге“ Београд максимално користи све своје ресурсе да Вам сви производи на овом сајту буду приказани са исправним називима, описима, фотографијама и ценама.

Сви артикли и услуге су део наше понуде и доступни у сваком тренутку, осим појединих врста сезонског цвећа. Расположивост и тачно стање се може проверити позивом референата Дежурног центра ЈКП „Погребне услуге“ на бројеве телефона:

011 20 71 333, 011 20 71 377 и 064 85 54 096

Ова објава је расположива и на: енглески српски (lat)

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH