Uslovi prodaje

Informacije o ceni

Istaknute cene proizvoda na sajtu beogradskagroblja.com podrazumevaju maloprodajne cene izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.

Kupovina

Kupovinu na našem sajtu može vršiti svako ko je otvorio korisnički nalog. Korisnički nalog se može otvoriti registracijom na linku: Moj nalog.

Isporuka

Isporuku vrše naši zaposleni
JKP „Pogrebne usluge” Beograd obezbedila je ljudske resurse za isporuke na 10 grobalja koja su pod našom nadležnošću: Orlovača, Lešće, Zbeg, Novo Bežanijsko, Novo, Centralno, Topčidersko, Staro Bežanijsko, Banjičko i Zemunsko groblje.
Besplatnu isporuku vršimo jedino na grobljima u Beogradu koja su pod našom nadležnošću.
Isporuku na teritoriji Srbije možemo vršiti na Vaš zahtev i u te svrhe bi koristili usluge JP Pošta Srbije. Na vreme isporuke ne možemo da utičemo, a cene isporuke možete videti na sajtu: JP Pošta Srbije.
Vreme isporuke
Sve porudžbine koje su pristigle do 06 sati ujutru i plaćene su, biće isporučene ili istog dana ili dana kada ste naveli u porudžbenici. Isporuka je na svih 10 grobalja koja su u sastavu JKP Pogrebne usluge – Beograd“ .
Ukoliko ne ispoštujete to minimalno vreme onda sami snosite rizik da se Vaša porudžbina ne isporuči u željenom terminu.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Pravo na odustanak od porudžbine

Kupovina cveća
Ukoliko se predomislite i želite da odustanete od ugovora molimo vas da odmah (a najkasnije u roku od 30 minuta) pozovete referenta dežurnog centra na brojeve telefona: 011 20 71 333 i 011 20 71 377 064 85 54 096 da bi obustavili pripremu aranžmana i da bi na osnovu zapisnika izvršili povrat novca. U suprotnom, porudžbinu ćemo naplatiti i realizovati, bez mogućnosti odustajanja od poručenog.

Reklamacije

Ukoliko kupac nije zadovoljan kvalitetom robe i usluge mora da popuni i pošalje zahtev za reklamaciju u roku od 2 dana od prijema robe, osim u slučaju reklamacije na sanduk gde mora uložiti reklamaciju najkasnije jedan sat pre termina sahrane odnosno kremacije.

Nadležna služba će formirati komisiju koja će reklamaciju prihvatiti ili ne prihvatiti i pismeno obrazložiti ishod reklamacije.

Ukoliko je reklamacija opravdana JKP Pogrebne usluge će je odmah otkloniti.

Povraćaj sredstava

U slučaju povraćaja isporučene narudžbine i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, beogradskagroblja.com je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, MASTER, AMEX metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o odricanju od odgovornosti

JKP „Pogrebne usluge“ Beograd maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi proizvodi na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama.

Svi artikli i usluge su deo naše ponude i dostupni u svakom trenutku, osim pojedinih vrsta sezonskog cveća. Raspoloživost i tačno stanje se može proveriti pozivom referenata Dežurnog centra JKP „Pogrebne usluge“ na brojeve telefona:

011 20 71 333, 011 20 71 377 i 064 85 54 096

Ova objava je raspoloživa i na: engleskisrpski (cyr)

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH