Тркачки тим ЈКП „Погребне услуге“ наступио са слоганом „Само ви трчите“

Трка Belgrade Business Run је одржана 13. јуна 2019. године на Ади Циганлији. Том приликом је окупљена и покренута пословна заједница Србије која је успела да од трчања направи спортску дисциплину која промовише тимски дух, истрајност и резултат, а то су свакако вредности којима послодавци у Србији теже.

Тим ЈКП „Погребне услуге“ је изашао са слоганом „Само ви трчите“ и овог пута је био у женском саставу: Лидија Петровић, Татјана Мирковић, Марија Шарановић и Марија Ждеро. Иако резултати нису на првом месту и трка почиње паролом: „Ходај или трчи 5 километара“ екипа такмичарки ЈКП „Погребне услуге“ је целу стазу претрчала у завидном року.

Организатори Belgrade Business Run трке су уз чекање проглашења победника организовали и незаборавно дружење за тркаче. Том приликом уследило је упознавање и размена контаката са другим екипама, али и дружење с колегама из ЈКП „Погребне услуге“ које су присуствовале трци као навијачи.

Бројне студије показују да бављење спортом, поред саме физичке кондиције утиче на општу испуњеност човека, бољу концентрацију, лакше постављање приоритета и боље резултате, било да је реч о приватном или пословном животу. Зато су за ЈКП „Погребне услуге“ наше колегинице победници, јер су учешћем омогућиле нашој фирми да пружи подршку запосленима да следеће године будемо још бројнији.

 

Ова објава је расположива и на: енглески српски (lat)

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH