DESETI PUT OTVOREN KONKURS ZA BG PRAKSU – BG PRAKSA 2019

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente završnih godina osnovnih i master studija da se prijave za učešće u programu Univerzitetska radna praksa – BG PRAKSA 2019. BG PRAKSA omogućava studentima da po jedinstvenom modelu obavljaju stručnu praksu u javnim i javnim komunalnim preduzećima, organizacionim jedinicama Gradske uprave, ustanovama kulture i gradskim opštinama i steknu praktična znanja,

Poseta delegacije “Jedinstvene Rusije” groblju oslobodilaca Beograda i Ruskom nekropolju

18.03.2019. godine, u sklopu posete Beogradu, delegacija “Jedinstvene Rusije”, na čelu sa sekretarom Generalnog saveta ove stranke Andrejem Turčekom je zajedno sa Markom Đurićem, Direktorom kancelarije za Kosovo i Metohiju i potpresednikom Glavnog odbora Srpske napredne stranke odala poštu i položila vence i cveće na Spomen-groblju oslobodilaca Beograda, spomenik Crvenoarmejcu, kao i poslednja počivališta boraca Crvene Armije i Narodno-oslobodilačke vojske Jugoslavije u okviru ovog memorijalnog kompleksa.

„U svetu brale nema ljubavi“ – još jedna vođena šetnja po Novom groblju

3. marta 2019. godine, održan je još jedan veoma posećen obilazak Novog groblja pod nazivom „U svetu brale nema ljubavi“, posvećen pesnicima i književnicima sahranjenim na Novom groblju u Beogradu.

Uz inspirativno vođenje koleginice dr Violete Obrenović i beskrajno strpljenje naših dragih sugrađana, ljubitelja kako srpske tako i istorije Beograda, podsetili smo se nezaboravnih sanjara i boema čiji su životi neizbrisivo srasli sa kaldrmom i utkali se u onaj posebni štimung kariranih stolnjaka omiljenih beogradskih sastajališta.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH