Uplata naknada za zakup i održavanje


Na ovoj stranici možete izvršiti uplatu naknada za zakup i održavanje za sve vrste grobnih mesta: grobova, grobnica i kaseta kolumbarijuma i rozarijuma.

Plaćanje se vrši prema važećem cenovniku na dan uplate.

Važna napomena:
Ukoliko postoji dugovanje za predmentno grobno mesto, od uplaćenih sredstava se prvo izmiruje postojeći dug, a zatim se preostali iznos knjiži kao uplata za naredni period.

Ukoliko ste nosilac prava korišćenja grobnog mesta (groba, grobnice ili kasete u rozarijumu ili kolumbarijumu), možete se prijaviti na stranici: https://beogradskagroblja.com/pregled-uplata/, gde će Vam biti odobren pin za on-lajn pregled uplata, tako da ćete imati mogućnost da proverite status uplata za svako pojedinačno grobno mesto čiji ste korisnik, uključujući i opciju plaćanja pomenutih naknada platnim karticama.

Ako niste sigurni u vezi broja parcele ili grobnog mesta, ili su vam potrebne detaljnije informacije, možete nas kontaktirati radnim danima od 07:00 do 17:00 časova na brojeve telefona: 011/2071-360 i 011/2071-304, ili na adresu elektronske pošte: uplate@beogradskagroblja.rs)
Napomena:

Molimo vas da pre slanja vaših podataka unesete u polje karaktere koje vidite na sličici.


START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH