Уплата накнада за закуп и одржавање


На овој страници можете извршити уплату накнада за закуп и одржавање за све врсте гробних места: гробова, гробница и касета колумбаријума и розаријума.

Плаћање се врши према важећем ценовнику на дан уплате.

Важна напомена:
Уколико постоји дуговање за предментно гробно место, од уплаћених средстава се прво измирује постојећи дуг, а затим се преостали износ књижи као уплата за наредни период.

Уколико сте носилац права коришћења гробног места (гроба, гробнице или касете у розаријуму или колумбаријуму), можете се пријавити на страници: https://beogradskagroblja.com/pregled-uplata/, где ће Вам бити одобрен пин за он-лајн преглед уплата, тако да ћете имати могућност да проверите статус уплата за свако појединачно гробно место чији сте корисник, укључујући и опцију плаћања поменутих накнада платним картицама.

Ако нисте сигурни у вези броја парцеле или гробног места, или су вам потребне детаљније информације, можете нас контактирати радним данима од 07:00 до 17:00 часова на бројеве телефона: 011/2071-360 и 011/2071-304, или на адресу електронске поште: uplate@beogradskagroblja.rs)
Напомена:

Молимо вас да пре слања ваших података унесете у поље карактере које видите на сличици.


START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH