VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA POSETIOCE GROBALJA NA POBUSANI PONEDELJAK – REŽIM ULASKA MOTORNIM VOZILIMA NA GROBLJA

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA POSETIOCE GROBALJA NA POBUSANI PONEDELJAK

(ponedeljak 09. maj 2016. godine)

  • Zabranjen ulaz motornim vozilima na groblja
  • Obezbeđen besplatan prevoz klimatizovanim vozilima na Orlovači, Lešću i groblju Nova Bežanija

 

Za Pobusani ponedeljak, 09. maja 2016. godine, JKP „Pogrebne usluge“ apeluju na građane da za odlazak na groblje, umesto svojih automobila, koriste gradski prevoz.

U ponedeljak, 09. maja 2016. godine, na svim grobljima neće biti dozvoljen ulazak automobila od 7 do 15:30 časova. Kapije za ulaz motornih vozila biće otvorene od 15:30 do 19 časova.

Na Novom, Zemunskom i Topčiderskom groblju je na snazi potpuna zabrana ulaska za automobile na Pobusani ponedeljak, 09. maja 2016. godine.

Za posetioce koji se teže kreću i starije sugrađane, na najvećim gradskim grobljima: Lešću, Orlovači i groblju Nova Bežanija, obezbeđena su tri komforna minibus vozila sa klimatizacijom, koja će ih besplatno prevoziti. Organizovani prevoz će saobraćati u određenim intervalima, u periodu od 7 do 17 časova, od ulazne kapije do najudaljenijih parcela.

Osim specijalnih minibus vozila, na Pobusani ponedeljak, posetiocima će na usluzi biti i službeni automobili preduzeća, sa karakterističnom bordo bojom i logotipom JKP „Pogrebne usluge“.

 

Informacioni centar JKP „Pogrebne usluge“

Ova objava je raspoloživa i na: engleskisrpski (cyr)

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH