POSEBAN REŽIM ULASKA MOTORNIM VOZILIMA NA GROBLJA ZA ZADUŠNICE – 02.03.2019. GODINE

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA POSETIOCE GROBALJA NA ZADUŠNICE (cubota 2. mart 2019. godine)

Zabranjen ulaz motornim vozilima na groblja. 

Obezbeđen besplatan prevoz klimatizovanim vozilima na Orlovači, Lešću, Novoj bežaniji i groblju Zbeg

Za Zadušnice, u subotu 2. marta 2019. godine,  JKP „Pogrebne usluge“ apeluju na građane da za odlazak na groblje, umesto svojih automobila, koriste gradski prevoz. U subotu, 2. marta 2019. godine na svim grobljima neće biti dozvoljen ulazak automobila od 07:00 do 15:00 časova. Kapije za ulaz motornih vozila biće otvorene od 15:00 do 18:00 časova.

Na Novom, Zemunskom i Topčiderskom groblju  je na snazi potpuna zabrana ulaska za automobile na Zadušnice, 2. marta 2019. godine.

Narednog dana, u nedelju, 3. marta, biće otvorene kapije za ulaz motornih vozila od 07:00 do 18:00  časova, osim na Novom groblju, Zemunskom i Topčiderskom groblju.

Za posetioce koji se teže kreću i starije sugrađane, na najvećim gradskim grobljima: Lešću, Orlovači, Novoj Bežaniji i groblju Zbeg, obezbeđena su tri komforna  minibus vozila sa klimatizacijom, koji će ih besplatno prevoziti, a u slučaju potrebe prevoz će biti obezbeđen i na groblju Zbeg. Organizovani prevoz će saobraćati u određenim intervalima, u periodu od 07:00 do 15:00 časova, od ulazne kapije do najudaljenijih parcela.

Osim specijalnih minibus vozila, na Zadušnice, posetiocima će na usluzi biti i službeni automobili preduzeća, sa karakterističnom bordo bojom i logotipom JKP „Pogrebne usluge“.

Informacioni centar JKP „Pogrebne usluge“

Ova objava je raspoloživa i na: srpski (cyr)

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH