POSEBAN REŽIM ULASKA MOTORNIM VOZILIMA NA GROBLJA ZA ZADUŠNICE, 04.11.2017. GODINE

 VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA POSETIOCE GROBALJA NA ZADUŠNICE

(cubota 4. novembar 2017. godine)

  • Zabranjen ulaz motornim vozilima na groblja
  • Obezbeđen besplatan prevoz klimatizovanim vozilima na Orlovači, Lešću i groblju Nova Bežanija

Za Zadušnice, u subotu 4. novembra 2017. godine,  JKP „Pogrebne usluge“ apeluju na građane da za odlazak na groblje, umesto svojih automobila, koriste gradski prevoz. U subotu, 4. novembra 2017. godine na svim grobljima neće biti dozvoljen ulazak automobila od 07:00 do 15:00 časova. Kapije za ulaz motornih vozila biće otvorene od 15:00 do 18:00 časova.

Na Novom, Zemunskom i Topčiderskom groblju  je na snazi potpuna zabrana ulaska za automobile na Zadušnice, 4. novembra 2017. godine.

Narednog dana, u nedelju, 5.novembra, biće otvorene kapije za ulaz motornih vozila od 07:00 do 18:00  časova, osim na Novom groblju, Zemunskom i Topčiderskom groblju.

 Za posetioce koji se teže kreću i starije sugrađane, na najvećim gradskim grobljima: Lešću, Orlovači i groblju Nova Bežanija, obezbeđena su tri komforna  minibus vozila sa klimatizacijom, koji će ih besplatno prevoziti. Organizovani prevoz će saobraćati u određenim intervalima, u periodu od 07:00 do 17:00 časova, od ulazne kapije do najudaljenijih parcela.

Osim specijalnih minibus vozila, na Zadušnice, posetiocima će na usluzi biti i službeni automobili preduzeća, sa karakterističnom bordo bojom i logotipom JKP „Pogrebne usluge“.

Informacioni centar JKP „Pogrebne usluge“

Ova objava je raspoloživa i na: engleskisrpski (cyr)

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH