Политика приватности

ЈКП „Погребне услуге” Београд, Рузвелтова 50, 11120 Београд. ПИБ: 100133006. Матични број 07049455.

Ова Политика приватности описује како ЈКП „Погребне услуге” Београд на сајту https://beogradskagroblja.com прикупља, користи и чува податке од корисника прикупљене преко сајта.

Лични подаци – како, шта и зашто скупљамо?

Податке скупљамо на следеће начине: када нам се корисници обрате преко контакт форме, када остављају коментаре и када се региструју на наш сајт ради куповине производа.
Подаци који се прикупљају од корисника у горе назначене сврхе су: Име, презиме, е-маил адреса, адреса за доставу рачуна и број телефона и код испоруке име покојника или место сахране.

Прикупљене информације не дају се на увид, нити се размењују, с другим организацијама. Подаци се неће користити у сврхе које нису у складу са законом нити на било који други начин који би могао да буде штетан по Bас укључујићи и нарушавање ваше приватности. Прикупљање, држање, обрада и коришћење података о личности врше се у складу са Законом о заштити података о личности („Службени гласник РС“, бр. 97/08).

Такође прикупљамо податке о коришћењу веб сајта: beogradskagroblja.com (cookies – колачић) и друге техничке податке који нису личне природе, а нама омогућавају да вам обезбедимо што боље корисничко искуство и лакши поновни приступ сајту. Податке прикупљамо само ако нам корисници добровољно доставе те информације што увек могу одбити.

Ваш корисники налог

Када се региструјете – отворите налог на нашем сајту моћи ћете да имате увид које податке сте нам дали и да мењате ваше личне податке укључујући и ваш контакт телефон и емаил адресу. За чување и поверљивост свог налога и лозинке коју сте добили приликом регистрације на сајту сте ви одговорни.
Уколико имате налог на овом веб месту, можете да захтевате да примите датотеку са извезеним личним подацима које држимо о вама укључујући било које податке које сте нам доставили. Такође можете да захтевате да обришемо било које личне податке које држимо о вама. То не укључује било које податке које смо обавезни да држимо због административних, правних или безбедоносних разлога.

Колачићи

Све интернет странице делимично користе, такозване „cookies“ – колачиће. Они не оштећују ваш компјутер и не садрже вирусе. Они служе како би нашу понуду за употребу учинили лакшом, ефективнијом и сигурнијом. Колачићи су мали текстуални документи који су ускладиштени на вашем компјутеру и које ваш претраживач чува.

● Уколико имате налог и пријавите се на ово веб место, поставићемо привремени колачић за одређивање да ли ваш прегледач веба прихвата колачиће. Овај колачић не садржи личне податке и одбацује се након вашег затварања прегледача Интернета.
● Када се пријавите, такође ћемо поставити неколико колачића да бисмо сачували ваше информације пријављивања и ваше изборе приказа екрана. Колачићи пријављивања трају два дана, а колачићи могућности екрана трају годину дана. Уколико изаберете „Запамти ме“, ваша пријава ће трајати две седмице. Уколико се одјавите са свог налога, колачићи пријављивања биће уклоњени.
● Такође ћемо користити колачиће да пратимо садржај корпе док Ви прегледате наш сајт.

Ни са ким не делимо Ваше податке

ЈКП „Погребне услуге” Београд не користи услуге треће стране чак ни за испоруку, тако да су подаци доступни само нашим запосленима који су прошли обуку o чувању и заштиту података тако да можете бити сигурни да су ваши подаци безбедни јер послујемо у складу са Законом о заштити података о личности („Службени гласник РС“, бр. 97/08).

Колико дуго чувамо ваше податке и ваша права

Сви корисници могу да виде, уреде или обришу своје личне податке било када (изузев што не могу да промене своје корисничко име). Управници веб места такође могу да виде и уреде те информације.
У било ком тренутку можете да тражите да обришемо све податке које смо прикупили о вама.

Интернет продавница

Док сте у посети нашој продавници, пратимо следеће:

● Производи које сте гледали: ово ћемо користити да вам, на пример, прикажемо производе које сте недавно гледали.
● Локација, ИП адреса и врста претраживача: користићемо ове информације у сврху као што је процена износа пореза и доставе.
● Адреса за доставу рачуна (е-маил): тражићемо вам да унесете овај податак како бисмо отворили налог за Вас и проверили Вашу е-маил адресу.

Када купујете од нас, тражићемо од вас податке, укључујући ваше име, адресу за наплату, број телефона и евентуално информације о налогу, као што су корисничко име и лозинка. Ове податке ћемо користити:
● Да вам пошаљемо податке о вашем налогу и наруџбини
● За одговарање на ваше захтеве.
● Да испоштујемо све законске обавезе.

Ако направите налог, сачуваћемо Ваше име, адресу, адресу е-поште и број телефона, што ће бити употребљено да се попуни образац потврде куповине при будућим куповинама на нашем сајту. Ми чувамо информације о вама у сврху у коју их сакупљамо.

Плаћања

Приликом уношења података о платној картици, поверљиве информације се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребом SSL протокола и PKI система, као тренутно најсавременије криптографске технологије.

Сигурност података приликом куповине, гарантује процесор платних картица Banca Intesa ad Beograd, па се тако комплетни процес наплате обавља на страницама банке. Нити једног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему.

Ваше прихватање ових услова:

Коришћењем сајта beogradskagroblja.com , прихватате ову политику приватности. Ако се не слажете са овом политиком, молимо вас да не користите наш Сајт или нам бар напишите зашто се не слажете: info@beogradskagroblja.rs .

Уколико дође до промене Политике приватности на сајту beogradskagroblja.com биће објављене на овој страни како бисте промптно били обавештени о заштити приватности коју нудимо.

Наставак коришћења сајта након објављивања промена у овој политици ће се сматрати као ваше прихватање тих промена.

Контактирајте нас:

Уколико имате било каква питања у вези са политиком приватности на сајту beogradskagroblja.com контактирајте нас на адресу: info@beogradskagroblja.rs.

Ова објава је расположива и на: енглески српски (lat)

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH