SANACIJA PARCELA 64 i 80 NA GROBLJU LEŠĆE U BEOGRADU

Obaveštavamo građane Beograda i posetioce groblja Lešće da će JKP „Pogrebne usluge” narednom periodu počevši od 24.03.2021. godine  izvoditi radove na sanaciji dela parcela 80 i 64 na groblju Lešće.

Navedeni radovi se izvode u cilju unapređenja izgleda parcela i bezbednosti, kako za korisnike grobnih mesta, tako i za posetioce groblja.

Molimo korisnike grobnih mesta u pomenutim parcelama i posetioce groblja Lešće za strpljenje i razumevanje dok traju radovi.

UPOZORENJE NA NESTABILNE SPOMENIKE – VAŽNO OBAVEŠTENJE za posetioce grobalja na Zadušnice 6. marta 2021. godine

Apelujemo na posetioce grobalja da prilikom posete grobnim mestima budu oprezni i da se ne naslanjaju na spomenike.

Tokom redovne kontrole stabilnosti spomenika, stručne ekipe preduzeća utvrdile su da ima dosta spomenika koji su nestručno podignuti, dotrajali  i NESTABILNI, pa u slučaju naslanjanja i mehaničkog pritiska može da dođe do njihovog pada i povređivanja prisutnih lica.

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA POSETIOCE GROBALJA NA ZADUŠNICE – subota 06. mart 2021. godine

Nova Bežanija:

  • U subotu 06. marta 2021. godine neće biti dozvoljen ulaz motornim vozilima u periodu od 7:00 do 16:00 časova. Kapije za ulaz motornim vozilima biće otvorene u periodu od 16:00 do 18:00 časova.
  • U subotu 06. marta 2021. godine u periodu od 7:00 do 15:00 časova organizovan je besplatan prevoz minibusom za posetioce koji se slabije kreću i za starije sugrađane.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH