VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA POSETIOCE GROBALJA NA ZADUŠNICE (subota 18. februar 2017.)

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA POSETIOCE GROBALJA NA ZADUŠNICE

(subota 18. februar 2017.)

  • Zabranjen ulaz motornim vozilima na groblja
  • Obezbeđen besplatan prevoz klimatizovanim vozilima na Orlovači, Lešću i groblju Nova Bežanija

Za Zadušnice, u subotu 18. februara 2017. godine,  JKP „Pogrebne usluge“ apeluju na građane da za odlazak na groblje, umesto svojih automobila, koriste gradski prevoz. U subotu, 18. februara 2017. godine na svim grobljima neće biti dozvoljen ulazak automobila od 07:00 do 15:00 časova. Kapije za ulaz motornih vozila biće otvorene od 15:00 do 18:00 časova.  Na Novom, Zemunskom i Topčiderskom groblju  je na snazi potpuna zabrana ulaska za automobile na Zadušnice, 18. februara 2017. godine.

Narednog dana, u nedelju, 19.februara, biće otvorene kapije za ulaz motornih vozila od 07:00 do 18:00  časova, osim na Novom groblju, Zemunskom i Topčiderskom groblju.

Za posetioce koji se teže kreću i starije sugrađane, na najvećim gradskim grobljima: Lešću, Orlovači i groblju Nova Bežanija, obezbeđena su tri komforna  minibus vozila sa klimatizacijom, koji će ih besplatno prevoziti. Organizovani prevoz će saobraćati u određenim intervalima, u periodu od 07:00 do 17:00 časova, od ulazne kapije do najudaljenijih parcela.

Osim specijalnih minibus vozila, na Zadušnice, posetiocima će na usluzi biti i službeni automobili preduzeća, sa karakterističnom bordo bojom i logotipom JKP „Pogrebne usluge“.

Informacioni centar JKP „Pogrebne usluge“

Ova objava je raspoloživa i na: engleskisrpski (cyr)

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH