Представљање Новог гробља – музеја на отвореном – на 41. Међународном сајму туризма у Београду- бесплатни вођени обиласци Новог гробља

Ново гробље, као јединствени музеј на отвореном, највећа галерија скулптура у Србији и културно добро од изузетног значаја за Републику Србију, представљено је у оквиру туристичке понуде града Београда, на 41. Међународном Сајму туризма, који се одржава у Београду од 21 до 24.02. 2019. године. Поред представљања промотивних материјала о Новом гробљу на штанду града Београда, Ново гробље је узело учешћа у пратећем програму бесплатних обилазака града, поводим међународног Дана туристичких водича, а у сарадњи са Удружењем туристичких водича Србије и Градским секретаријатом за привреду.

Поводом 41. Међународног сајма туризма и Међународног дана туристичких водича, који се одржавају током године у којој се обележва десетогодишњица постојања Европске руте гробаља (EU CEMETERIES ROUTE), чији је Ново гробље у Београду саставни део, позивамо грађане Београда и наше драге госте да нам се придруже у још једној незаборавној шетњи кроз историју под називом „Портрети српских дипломата и државника, у недељу 24.фебруара 2019. године са почетком у 11 часова.

Програм бесплатних вођених обилазака Новог гробља у периоду март-јун 2019. године можете пронаћи овде:

 Најава-тура-Ново-гробље-март – јун 

 

Ова објава је расположива и на: српски (lat)

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH