Свечано уручење потврда студентима који су учествовали у програму БГ ПРАКСА 2017

24.10.2017. године је у свечаној сали Скупштине града Београда организовано је свечано уручење потврда студентима који су учествовали у програму Универзитетске  радне праксе – БГ ПРАКСА 2017. У току реализације овогодишњег програма униврзитетске радне праксе којим се најбољим студентима омогућава да стекну практична искуства, 240 студента обављало је праксу у 45 градских установа и предузећа.

Присутиним студентима, менторима и гостима су се обратили градоначелник Београда Синиша Мали, Члан Градског већа Драгомир Петронијевић,  Нада Ковачевић, проректор за студије и управљање квалитетом Универзитета у Београду, Директорка Центра за развој каријере Дејана Лазић, док је у име практиканата своја искуства поделио студент Економског факултета Димитрије Стојановић.

ЈКП  „Погребне услуге“ које у програму БГ Пракса учествује готово од самог почетка, је ове године на праксу примило шест студената шумарског, економског, електротехничког и факултета политичких наука.  Младе колеге које су праксу обављале у Служби одржавања, Сервисном и Инфоцентру, су позказали изузетну иницијативу, иновативност, знање и осећај за тимски рад.

Ова објава је расположива и на: енглески српски (lat)

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH