VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA POSETIOCE GROBALJA NA ZADUŠNICE (subota 07. novembar 2020. godine)

 

Za Zadušnice, u subotu 07. novembra 2020. godine,  JKP „Pogrebne usluge“ Beograd apeluju na građane da za odlazak na groblje, umesto svojih automobila, koriste gradski prevoz. U subotu, 07. novembra 2020. godine na svim grobljima neće biti dozvoljen ulazak automobila od 07:00 do 15:00 časova. Kapije za ulaz motornih vozila biće otvorene od 15:00 do 18:00 časova.

Na Novom, Zemunskom i Topčiderskom groblju  je na snazi potpuna zabrana ulaska za automobile na Zadušnice, 07. novembra 2020. godine.

Narednog dana, u nedelju, 08. novembra, biće otvorene kapije za ulaz motornih vozila od 07:00 do 18:00  časova, osim na Novom groblju, Zemunskom i Topčiderskom groblju.

Za posetioce koji se teže kreću i starije sugrađane, na najvećim gradskim grobljima: Lešću, Orlovači i Novoj Bežaniji, obezbeđena su tri komforna  minibus vozila sa klimatizacijom, koji će ih besplatno prevoziti. U slučaju potrebe prevoz će biti obezbeđen i na Centralnom i groblju Zbeg. Organizovani prevoz će saobraćati u određenim intervalima, u periodu od 07:00 do 15:00 časova, od ulazne kapije do najudaljenijih parcela.

Osim specijalnih minibus vozila, na Zadušnice, posetiocima će na usluzi biti i službeni automobili preduzeća, sa karakterističnom bordo bojom i logotipom JKP „Pogrebne usluge“.

 

Informacioni centar JKP „Pogrebne usluge“

Ova objava je raspoloživa i na: engleskisrpski (cyr)

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH