REŽIM ULASKA MOTORNIM VOZILIMA NA GROBLJA – VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA POSETIOCE GROBALJA NA ZADUŠNICE

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA POSETIOCE GROBALJA NA ZADUŠNICE

(subota 30. maj 2015. godine)

  • Zabranjen ulaz motornim vozilima na groblja
  • Obezbeđen besplatan prevoz klimatizovanim vozilima na Orlovači, Lešću i groblju Nova Bežanija

Za Zadušnice, u subotu 30. maja 2015. godine,  JKP „Pogrebne usluge“ apeluju na građane da za odlazak na groblje, umesto svojih automobila, koriste gradski prevoz.

U subotu, 30. maja 2015. godine na svim grobljima neće biti dozvoljen ulazak automobila od 7 do 16 časova. Kapije za ulaz motornih vozila biće otvorene od 16 do 19 časova.

Na Novom, Zemunskom i Topčiderskom groblju  je na snazi potpuna zabrana ulaska za automobile na Zadušnice, 30. maja 2015. godine.

Narednog dana, u nedelju, 31. maja, biće otvorene kapije za ulaz motornih vozila od 7 do 19 časova, osim na Novom groblju, Zemunskom i Topčiderskom groblju.

Za posetioce koji se teže kreću i starije sugrađane, na najvećim gradskim grobljima: Lešću, Orlovači i groblju Nova Bežanija, obezbeđena su tri komforna putnička kombija sa klimatizacijom, koji će ih besplatno prevoziti. Organizovani prevoz će saobraćati u određenim intervalima, u periodu od 7 do 15 časova, od ulazne kapije do najudaljenijih parcela.

Osim specijalnih kombija, na Zadušnice, posetiocima će na usluzi biti i službeni automobili preduzeća, sa karakterističnom bordo bojom i logotipom JKP „Pogrebne usluge“.

 Informacioni centar JKP „Pogrebne usluge“

Ova objava je raspoloživa i na: engleskisrpski (cyr)

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH