Uslovi kupovine

На сајту ЈКП ”Погребне услуге” Београд можете погледати каталошку понуду производа и услуга које ми нудимо.

Обзиром на специфичности наше понуде, морамо, да када купујете неке од производа тражимо од Вас неке од нама Важних података како би прецизно тачно и на време могли да звршимо нашу услугу.

Напомена:
Све поруџбине могу бити минимум 24 сата пре времена које сте одредили за испоруку. Ако не испоштујете то минимално време онда сами сносите ризик да се Ваша поруџбина не испоручи на време.
Ми дајемо одговор на свако ваше питанје у вези куповине у оквиру 2 сата у току 24сата седам дана у недељи. Телефони за информације 00-24 , 365 дана у години су:
381(0)11 20 71 333, 381(0)11 20 71 377 и моблни 381(0)64 85 54 096
Ако купујете опрему за покојника преко овог сајта морате навести његово име и презиме и на којем је гробљу заказана сахрана и у колико сати да би имали тачан увид у то за кога се купује опрема.
Куповина Цвећа:
Цвеће можете поручити да се испоручи у капелу на било ком гробљу понуђеном при куповини. Такође је могуће купити цвеће и упутити на испоруку на гробно место у одређено време одређеног датума. Ми ћемо то урадити фотографисати и послати Вам на емаил који сте оставили код нас на сајту при регистрацији за куповину.
Одржаванје гробног места: (апликација у изради)
Преко овог сајта можете поручити и одржаванје гробног места ( чишћење, чупање траве ) срешивање.  Време које ћете уписати је заправо када треба да буде гробно место уређено. Пре уређења ће наши запослени сликати гробно место и затим поново по уређењу и послати Вам на Ваш емаил који сте оставили при куповини услуге.
Код нас такође можете дати оглас у Политици или Новостима за преминулог као и помег читуљу. ( у току је израда апликације )

Заштита приватности корисника

У име ЈКП погребне услуге – Београд (beogradskagroblja.com) обавезујемо се да ћемо чувати приватност свих наших купаца. Прикупљамо само неопходне, основне податке о купцима / корисницима и податке неопходне за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалитетне услуге. Дајемо купцима могућност избора укључујући могућност одлуке да ли желе или не да се избришу са маилинг листа које се користе за маркетиншке кампање. Сви подаци о корисницима / купцима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци нужни за обављање посла. Сви запослени beogradskagroblja.com (и пословни партнери) одговорни су за поштовање начела заштите приватности.

Заштита поверљивих података о трансакцији
Приликом уношења података о платној картици, поверљиве информација се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребом ССЛ протокола и ПКИ система, као тренутно најсавременије криптографске технологије.
Сигурност података приликом куповине, гарантује процесор платних картица, Банца Интеса ад Београд, па се тако комплетни процес наплате обавља на страницама банке. Нити једног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему.

Поврацћај средстава
У случају враћања робе и повраћаја средстава купцу који је претходно платио неком од платних картица, делимично или у целости, а без обзира на разлог враћања, beogradskagroblja.com је у обавези да повраћај врши искључиво преко ВИСА, ЕЦ/МЦ и Маестро метода плаћања, што значи да ће банка на захтев продавца обавити повраћај средстава на рачун корисника картице.

 

 

 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH