Politika privatnosti

JKP „Pogrebne usluge” Beograd, Ruzveltova 50, 11000 Beograd. PIB: 100133006. Matični broj 07049455.

Ova Politika privatnosti opisuje kako JKP „Pogrebne usluge” Beograd na sajtu https://beogradskagroblja.com prikuplja, koristi i čuva podatke od korisnika prikupljene preko sajta.

Lični podaci – kako, šta i zašto skupljamo?

Podatke skupljamo na sledeće načine: kada nam se korisnici obrate preko kontakt forme, kada ostavljaju komentare i kada se registruju na naš sajt radi kupovine proizvoda.
Podaci koji se prikupljaju od korisnika u gore naznačene svrhe su: Ime, prezime, e-mail adresa, adresa za dostavu računa i broj telefona i kod isporuke ime pokojnika ili mesto sahrane.

Prikupljene informacije ne daju se na uvid, niti se razmenjuju, s drugim organizacijama. Podaci se neće koristiti u svrhe koje nisu u skladu sa zakonom niti na bilo koji drugi način koji bi mogao da bude štetan po Bas uključujići i narušavanje vaše privatnosti. Prikupljanje, držanje, obrada i korišćenje podataka o ličnosti vrše se u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Službeni glasnik RS“, br. 97/08).

Takođe prikupljamo podatke o korišćenju veb sajta: beogradskagroblja.com (cookies – kolačić) i druge tehničke podatke koji nisu lične prirode, a nama omogućavaju da vam obezbedimo što bolje korisničko iskustvo i lakši ponovni pristup sajtu. Podatke prikupljamo samo ako nam korisnici dobrovoljno dostave te informacije što uvek mogu odbiti.

Vaš korisniki nalog

Kada se registrujete – otvorite nalog na našem sajtu moći ćete da imate uvid koje podatke ste nam dali i da menjate vaše lične podatke uključujući i vaš kontakt telefon i email adresu. Za čuvanje i poverljivost svog naloga i lozinke koju ste dobili prilikom registracije na sajtu ste vi odgovorni.
Ukoliko imate nalog na ovom veb mestu, možete da zahtevate da primite datoteku sa izvezenim ličnim podacima koje držimo o vama uključujući bilo koje podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete da zahtevate da obrišemo bilo koje lične podatke koje držimo o vama. To ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni da držimo zbog administrativnih, pravnih ili bezbedonosnih razloga.

Kolačići

Sve internet stranice delimično koriste, takozvane „cookies“ – kolačiće. Oni ne oštećuju vaš kompjuter i ne sadrže viruse. Oni služe kako bi našu ponudu za upotrebu učinili lakšom, efektivnijom i sigurnijom. Kolačići su mali tekstualni dokumenti koji su uskladišteni na vašem kompjuteru i koje vaš pretraživač čuva.

● Ukoliko imate nalog i prijavite se na ovo veb mesto, postavićemo privremeni kolačić za određivanje da li vaš pregledač veba prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se nakon vašeg zatvaranja pregledača Interneta.
● Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića da bismo sačuvali vaše informacije prijavljivanja i vaše izbore prikaza ekrana. Kolačići prijavljivanja traju dva dana, a kolačići mogućnosti ekrana traju godinu dana. Ukoliko izaberete „Zapamti me“, vaša prijava će trajati dve sedmice. Ukoliko se odjavite sa svog naloga, kolačići prijavljivanja biće uklonjeni.
● Takođe ćemo koristiti kolačiće da pratimo sadržaj korpe dok Vi pregledate naš sajt.

Ni sa kim ne delimo Vaše podatke

JKP „Pogrebne usluge” Beograd ne koristi usluge treće strane čak ni za isporuku, tako da su podaci dostupni samo našim zaposlenima koji su prošli obuku o čuvanju i zaštitu podataka tako da možete biti sigurni da su vaši podaci bezbedni jer poslujemo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Službeni glasnik RS“, br. 97/08).

Koliko dugo čuvamo vaše podatke i vaša prava

Svi korisnici mogu da vide, urede ili obrišu svoje lične podatke bilo kada (izuzev što ne mogu da promene svoje korisničko ime). Upravnici veb mesta takođe mogu da vide i urede te informacije.
U bilo kom trenutku možete da tražite da obrišemo sve podatke koje smo prikupili o vama.

Internet prodavnica

Dok ste u poseti našoj prodavnici, pratimo sledeće:

● Proizvodi koje ste gledali: ovo ćemo koristiti da vam, na primer, prikažemo proizvode koje ste nedavno gledali.
● Lokacija, IP adresa i vrsta pretraživača: koristićemo ove informacije u svrhu kao što je procena iznosa poreza i dostave.
● Adresa za dostavu računa (e-mail): tražićemo vam da unesete ovaj podatak kako bismo otvorili nalog za Vas i proverili Vašu e-mail adresu.

Kada kupujete od nas, tražićemo od vas podatke, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, broj telefona i eventualno informacije o nalogu, kao što su korisničko ime i lozinka. Ove podatke ćemo koristiti:
● Da vam pošaljemo podatke o vašem nalogu i narudžbini
● Za odgovaranje na vaše zahteve.
● Da ispoštujemo sve zakonske obaveze.

Ako napravite nalog, sačuvaćemo Vaše ime, adresu, adresu e-pošte i broj telefona, što će biti upotrebljeno da se popuni obrazac potvrde kupovine pri budućim kupovinama na našem sajtu. Mi čuvamo informacije o vama u svrhu u koju ih sakupljamo.

Plaćanja

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Vaše prihvatanje ovih uslova:

Korišćenjem sajta beogradskagroblja.com , prihvatate ovu politiku privatnosti. Ako se ne slažete sa ovom politikom, molimo vas da ne koristite naš Sajt ili nam bar napišite zašto se ne slažete: info@beogradskagroblja.rs .

Ukoliko dođe do promene Politike privatnosti na sajtu beogradskagroblja.com biće objavljene na ovoj strani kako biste promptno bili obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo.

Nastavak korišćenja sajta nakon objavljivanja promena u ovoj politici će se smatrati kao vaše prihvatanje tih promena.

Kontaktirajte nas:

Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi sa politikom privatnosti na sajtu beogradskagroblja.com kontaktirajte nas na adresu: info@beogradskagroblja.rs.

Ova objava je raspoloživa i na: engleski

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH