ДЕСЕТИ ПУТ ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА БГ ПРАКСУ – БГ ПРАКСА 2019

Центар за развој каријере Универзитета у Београду позива студенте завршних година основних и мастер студија да се пријаве за учешће у програму Универзитетска радна пракса – БГ ПРАКСА 2019. БГ ПРАКСА омогућава студентима да по јединственом моделу обављају стручну праксу у јавним и јавним комуналним предузећима, организационим јединицама Градске управе, установама културе и градским општинама и стекну практична знања,

Посета делегације “Јединствене Русије” гробљу ослободилаца Београда и Руском некропољу

18.03.2019. године, у склопу посете Београду, делегација “Јединствене Русије”, на челу са секретаром Генералног савета ове странке Андрејем Турчеком је заједно са Марком Ђурићем, Директором канцеларије за Косово и Метохију и потпреседником Главног одбора Српске напредне странке одала пошту и положила венце и цвеће на Спомен-гробљу ослободилаца Београда, споменик Црвеноармејцу, као и последња почивалишта бораца Црвене Армије и Народно-ослободилачке војске Југославије у оквиру овог меморијалног комплекса.

„У свету брале нема љубави“ – још једна вођена шетња по Новом гробљу

3. марта 2019. године, одржан је још један веома посећен обилазак Новог гробља под називом „У свету брале нема љубави“, посвећен песницима и књижевницима сахрањеним на Новом гробљу у Београду.

Уз инспиративно вођење колегинице др Виолете Обреновић и бескрајно стрпљење наших драгих суграђана, љубитеља како српске тако и историје Београда, подсетили смо се незаборавних сањара и боема чији су животи неизбрисиво срасли са калдрмом и уткали се у онај посебни штимунг карираних столњака омиљених београдских састајалишта.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH